İçeriğe geç

Minikago Kanalı Kime Ait

Minika Go’nun sahibi kimdir?

minikaŞirketTurkuvaz Görsel ve İşitsel İletişim A.Ş.SahibiTurkuvaz Medya GrubuGörüntü formatı576i (4:3 SDTV)SloganEğlencenin gücü adına20 satır daha

Minika Go hangi ülkenin malı?

Türkiye’deki tek editör kadrosu çocuklardan oluşan Minika GO, eğlenceyi, macerayı, bilimi, edebiyatı ve kültürü bir araya getirdi.

Minika Go neden kaldırıldı?

İzlediğim çizgi film neden yayından kaldırıldı? Arşivimizde yeni içeriklere yer açmak için zaman zaman içeriklerimizin bir kısmını beklemeye almamız gerekir. Bu nedenle, izlediğiniz çizgi film, gösteri veya belgesel belirli bir süre sonra yayından kaldırılabilir.

minikaÇOCUK kaç yaşında?

Turkuvaz Medya Grubu’nun ilk tematik kanalı olan ve 2011 yılının nisan ayında yayın hayatına başlayan Minika, geniş yayın arşiviyle kısa sürede çocuk ve ebeveynlerin ilgisini çekmiştir.

Minika kimin kanalı?

24 Ağustos 2024’te incelenen kararlı sürümü gösteriyor. İncelenmeyi bekleyen bir değişiklik var. minikaGO, Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde 20 Ocak 2012’de kurulan bir çocuk kanalıdır. Kardeş kanalı Minika Çocuk’tur.

My Little Pony neden yasaklandı?

Rus polisi, LGBTI+ propagandası yaptığı gerekçesiyle Moskova’da “My Little Pony” adlı animasyon dizisinin hayran etkinliğini yasakladı.

Cartoon Network hangi ülkeye ait?

Cartoon Network (kısaca CN, şirket adı The Cartoon Network, Inc.) AT&T’nin WarnerMedia’sının bir bölümü olan Warner Bros.’a ait bir Amerikan ücretli televizyon kanalıdır. 1 Ekim 1992’de yayına başlamıştır.

Stellina çizgi film hangi ülkenin?

Stellina, The Animation Band tarafından yapımcılığı üstlenilen 2008 yapımı İtalyan animasyon filmidir.

Dino Dana hangi kanalda?

Dino-Sığır Eti 🦖 | Deney zamanı – Minika çocuğu.

Keloğlan niye kapandı?

X’e Yorum: “Keloğlan çizgi filminde Uzun adında bir hırsız vardı. Çizgi film tam da bu nedenle yayından kaldırıldı.”

Pepe neden kaldırıldı?

2014 yılında vizyona girmesi planlanan uzun metraj filmin maliyeti 4 milyon dolar olarak bildirildi. 2014 yılında izleyicisiyle buluşacak olan film 3D olarak hazırlandı. Ancak Pepee’nin hedef kitlesi genç olduğu için gişede başarı sağlanamaması nedeniyle proje iptal edildi.

Kratt kardeşler zararlı mı?

Çocuklar çizgi film izlerken birçok zararlı etkiye maruz kalabilirler. Etkileri hiperaktivite ve yanlış değerlerin aşılanmasında görülebilir.

Minika hangi ülkeye ait?

minikaKIND DilTürkçe İngilizce (orijinal dil seçeneği)Yayın alanıTürkiyeMerkezİstanbul, TürkiyeÖnceki adıMinika (2011-2012) minika 2 (17 Ocak 2012-28 Ocak 2012)20 satır daha

Minika’nın çocuk sahibi kim?

Turkuvaz Tv Hizmetleri A.Ş.

minikaÇOCUK kaç TL?

Turkuvaz Dergisi Minika Çocuk ile en çok karşılaştırılan

Stellina çizgi film hangi ülkenin?

Stellina, The Animation Band tarafından yapımcılığı üstlenilen 2008 yapımı İtalyan animasyon filmidir.

Minika Go ne zaman yapıldı?

3-8 yaş arası çocuklara özel hazırlanan programları yayınlayan MinikaÇOCUK, 20 Ocak 2012 tarihinde yayın hayatına başlarken, bir yıldır yayında olan Minika, MinikaGO ile 7-14 yaş grubuna özel hazırlanan programlarla çocukları buluşturuyor.

Minika Go dergisi ne kadar?

En Çok Karşılaştırılan Turkuvaz Dergisi Minika GoTurkuvaz Dergisi Minika GoMeraklı Minik Dergisi 212. Sayı Ağustos 2024Fiyat39,00 TL109,90 TLYorumlar4,7-SatıcıTurkuvazdergiDergi KAPISISayfa Sayısı100-5 satır daha

Minika Go çizgi filmleri nelerdir?

Bugün yayınlanan diziler (Yeni bölüm)Alpman.Athleticus.Akıncı (Animasyon dizisi)Submarine Explorers.Fast Feet.Hero Cat.Kratt Brothers.Littlest Pet Shop Minis.Daha fazla öğe…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir