İçeriğe geç

Acun Çağla Ile Nasıl Tanıştı

Acun ve Çağla kaç yıldır sevgili?

Acun Ilıcalı (55), altı yıldır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya (25) ile dördüncü kez evlendi. Çift, lüks bir tekneyle düğün mekanına geldi.

Şeyma Acun nasıl tanıştı?

ST.TROPEZ’DE DÜĞÜN, SİLİVRİ’DE AYRILIK Ilıcalı’nın “Sen misin, sen misin, sen misin?” adlı yarışmayı düzenlediği yıllarda programa katılan Şeyma Subaşı, ünlü yapımcıyla burada tanıştı. O dönem 19 yaşında olan ve Ilıcalı’ya “Ben de varım” diyen Subaşı, yarışmadan 60.000 TL kazançla ayrıldı.

Çağla Altunkaya ne mezunu?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999’da Yalova’da doğdu ve 25 yaşındaydı. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunu Ayça Çağla Altunkaya, Acun Ilıcalı ile olan ilişkisiyle tanınıyor.

Acun Çağla kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999’da Yalova’da doğdu. Nişantaşı Üniversitesi Hemşirelik Bölümü mezunu olan Ayça Çağla Altunkaya, Ilıcalı’dan 30 yaş küçüktür. Basketbola ilgi duyan Altunkaya, okul yıllarında amatör olarak basketbol takımında da yer aldı.

Melisa Ilıcalı kaç yaşında?

Şeyma Subaşı’nın 10 yaşındaki kızı Melisa Ilıcalı, bu duruma çok üzüldü. Paylaşımları ve özel hayatıyla her daim gündemde olan Şeyma Subaşı, kızıyla yaşadığı komik anları paylaştı ancak Subaşı’nın 2013 doğumlu kızı Melisa’yı görünce gözlerine inanamadı.

Ayça Altunkaya kaç yaşında?

Sorusu magazin takipçileri tarafından merak konusu oldu. Acun Ilıcalı, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile İstanbul’da evlendi. Ilıcalı’nın dördüncü kez evlendiği eşi Ayça Çağla Altunkaya, 1999 yılında Yalova’da doğdu.

Acun Seyma kaç yıldır birlikte?

Kişisel hayatı: 2013 yılında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın Melisa adında bir kızı oldu. 2017 yılında Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı evlendi ve bir yıllık evlilikten sonra 2018 yılında boşandılar. 2018 yılında İtalyan DJ Guido Senia ile ilişki yaşamaya başladı.

Seyma Acun’u aldatti mi?

Acun Ilıcalı, gizlilik anlaşmasına uymadı: Şeyma Subaşı’nın kendisini aldatması nedeniyle boşandıklarını itiraf etti… Şeyma Subaşı uğruna Zeynep Ilıcalı’yı aldatan ve sadece bir yıllık evlilikten sonra Subaşı’dan boşanan Acun Ilıcalı, yıllar sonra gizlilik anlaşmasına rağmen boşanma nedenini itiraf etti.

Şeyma Subaşı Acunla barıştı mı?

Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra ilk olarak DJ Guido ile sevgili olan, ardından Mısırlı milyarder Meedo ile evlenip boşanan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile barıştığını açıkladı.

Acun Ilıcalı kaç evlilik yaptı?

Dört kez evlenen Ilıcalı’nın bu evliliklerden dört kızı bulunuyor. 1989 yılında Seda Başbuğ ile evlenen Ilıcalı’nın bu evliliğinden Banu adında bir kızı bulunuyor.

Altunkaya ne iş yapar?

Hakkımızda. Altunkaya Şirketler Grubu, birçok sektörde faaliyet gösteren, merkezi Gaziantep’te bulunan bir şirkettir. Gıda, içecek, sağlık ve temizlik ürünleri, ambalaj, tarım ve hayvancılık sektörlerinde 10’dan fazla markayla Türkiye’yi dış pazarlarda temsil ediyoruz.

Ayça Çağla Altunkaya evli mi?

Acun IlıcalıAyça Çağla Altunkaya / Eş (2024 doğumlu)

Acun Çağla kaç yıldır sevgili?

Çiftin bu yaz evleneceğine dair söylentiler bile var. Dördüncü kez evlenecek olan Acun Ilıcalı, üç yıldır Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte. Acun Ilıcalı’nın kız arkadaşının doğum günü partisinden paylaştığı fotoğraflarda Altunkaya’nın parmağındaki yüzük de dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’nın kaç yaşında sevgilisi?

📌52 yaşındaki Acun Ilıcalı, sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya’nın 22. yaş gününü kutladı: “Doğum günün kutlu olsun. Daha nice güzel yıllara. Güzel yüreğin beni mutlu etmeye devam etsin.”

Acun ve Çağla evleniyor mu?

Acun Ilıcalı, uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile evleniyor. Çift, 4 Eylül Çarşamba akşamı Esma Sultan Yalısı’nda “evet” diyecek. Acun Ilıcalı, dördüncü kez nikah masasına oturuyor.

Acun ilk ne zaman evlendi?

Özel hayatı Dört kez evlenen Ilıcalı’nın bu evliliklerden dört kızı bulunmaktadır. 1989 yılında Seda Başbuğ ile evlenmiş ve bu evliliğinden Banu adında bir kızı olmuştur.

Acun kiminle sevgili?

Altunkaya, koronavirüs salgını nedeniyle sevgilisi Acun Ilıcalı ile birlikte Dominika’da mahsur kalmıştı.

Acun kiminle evleniyor?

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evleniyor!4. Eylül 2024

Acun Ilıcalı’nın düğünü nerede?

Televizyon dünyasının ünlü ismi Acun Ilıcalı, dört yıldır birlikte olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile Esma Sultan Yalısı’nda görkemli bir törenle evlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir